12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Стефания Колева кръшка с колега

отпечатай новината

16.07.2014 10:16 | Видян 4462 пъти

Стефания Колева кръшка с колега

Стефания Колева, която е омъжена за доста по-възрастния от нея архитект Йордан Ликов, разнообразявала семейния си живот с колега, научи „Монитор” от сигурни източници. Повече от половин година актрисата от „Тя и Той” имала отношения със Станимир Гъмов, който нашумя покрай сериала „Етажна собственост”. Самият той се хвалел пред свои приятели, изказвайки куп комплименти по адрес на Колева.„Невероятна жена е! Толкова е обаятелна, че не мога да є се нарадвам всеки път когато сме заедно”, разказвал Гъмов. Двамата се срещали тайно, главно на негов терен, но няколко пъти са забелязвани да вечерят в малки уютни ресторантчета в столицата.

Клюката за забежките на актрисата е подкрепена и от вестта, че Стефания е пред развод. Тя на свой ред също споделяла пред близките си, че има нова любов в живота си, но не издавала името на мъжа до нея. Знаело се само, че е актьор на възраст близка до нейната, какъвто всъщност е и Гъмов. Ако актрисата наистина се раздели със съпруга си, това ще е втори развод за нея. От първия си брак с режисьора Владимир Шишков Стефи има дъщеря на 10 години на име Катерина.

Напоследък Стефания изглеждала възхитително ­ смъкнала е килограми и направо сияе от щастие. В средите коментират, че се е подмладила с десетина години и причината била новата є любов Гъмов. Красивата 40-годишна актриса обаче твърди, че е заслабнала от диета ­ хапвала най-вече плодове и зеленчуци, избягвала тежките храни, хлебните изделия и сладкишите, както и от спортните упражнения и масажи, на които се подлага.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !