Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Сватбата на Чарли Шийн под въпрос?

отпечатай новината

26.08.2014 12:03 | Видян 1391 пъти

Сватбата на Чарли Шийн под въпрос?

Причината за обтегнатите отношенип била, че бившата порно звезда не позволява на актьора да купонясва с приятелите си и се държала зле с тях. "Чарли осъзнава все повече контрола, който Брет опитва да упражнява върху него. Помежду им постоянно има драма, защото тя не харесва приятелите му и смята, че му оказват лошо влияние", споделя близък до звездата .

"Той я оставя у дома и излизал да се забавлява. Тогава тя му звъни постоянно и му разваля  настроението и цялата вечер ", добави източника. Бъдещата г-жа Шийн дотолкова е обсебила живота на звездата от „Двама мъже и половина”, че настоявала той да носи мъжки годежен пръстен. Освен това тя се държала зле с приятелите му и дори му забранила да се излиза с един от тях, с когото Чарли се познавал от години.

„Чарли я помоли да наеме негов приятел да планира сватбата им. В началото тя се съгласи, само за да го направи щастлив. Но скоро тя разбра, че той няма да успее да направи сватбата на мечтите ѝ и го уволни”, разкри близък до актьора. Всички приятели на Шийн се надяват той да не застане пред олтара с Роси, защото са ужасени от поведението ѝ и желанието ѝ да държи Чарли под чехъл. Самият актьор също напоследък не е много щастлив и е коментирал  възможността да скъса с едрогърдата блондинка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !