Шопов-младши не яде по 16 часа, пие...

Наум Шопов е известен със своята дисциплина по отношение...

Мария Бакалова ще снима с Райън...

Българската актриса Мария Бакалова ще участва в...

Брет Роси уволни бодигарда на Чарли Шийн

отпечатай новината

29.09.2014 13:28 | Видян 1039 пъти

Брет Роси уволни бодигарда на Чарли Шийн

Този път Шийн изненада всички с  уволнението на  дългогодишния си бодигард Гил Пелед,който е  работил години наред за актьора и винаги е бил безупречен в работата си. "Той беше с Чарли и в добро, и в лошо и го е бранил по време на многото му сривове в кариерата и в личен план. Гил не е някакъв смешник, а бивш служител в израелската армия, който приема работата си много на сериозно”, каза източник пред RadarOnline.

"Защитавал е Чарли в доста извънредни ситуации и уволнението му е шокиращо", добави още информаторът. Оказа се, че Роси, която е сгодена за звездата, е пожелала мениджърът Марк Бърг, публицистът Лари Солтърс и адвокатът Джейк Блуум да преустановят работата си за Чарли.

Порно актрисата се притеснявала, че те оказват “лошо влияние”  на любимия ѝ, тъх като не я харесвали и искали да саботират връзката им. Роси не спира да се меси и да променя живота на Чарли и близките му никак не са доволни от успеха на действията ѝ. Тя го откъсва от средата му и постоянно му забранява различни неща и дружките му тайно се надяват актьорът да се осъзнае и да я зареже.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !