Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Жерар Депардийо: Обирах гробове на младини

отпечатай новината

06.10.2014 12:31 | Видян 2806 пъти

Жерар Депардийо: Обирах гробове на младини

Той е една от най-големите звезди на Франция и макара публично да се отказа от гражданството си, продължава да бъде обичан в европейската държава и извън нея. Жерар Депардийо изкара най-накрая дългоочакваната си автобиография и в нея споделя много интересни факти от миналото си.

В творбата актьорът разказва, че е бил „момче под наем” и е лежал три седмици в затвора заради кражба на кола. На младини Жерар се е издържал и като е обирал гробове, докато един светъл ден агент на таланти с хомосексуална наклонност го спасява от мизерията, като плаща обучението му в университета, където завършва „френска драма”.

В книгата феновете на звездата ще научат и как е започнало приятелството му с руския президент Путин, който му връчва за отрицателни време руски паспорт.

Дълги години Депардийо не може да забрави думите на майка си, която му признава, че мислела да го абортира. Семейството на французина е било много бедно и родителите му едва успявали да свържат двата края.

 Актьорът излиза на улицата, когато е едва на 10 години. Той изглеждал доста по-голям и веднага забелязал интереса на по-възрастни мъже към себе си.

 „Знаех от много малък, че хомосексуалистите ме харесват. И когато те искаха да правя секс с тях, аз им исках пари”, пише в творбата си актьорът.

 На 16 той влиза в затвора за кражба на автомобил, като продължава да бъде „платен любовник” на богати мъже.

 „На 20 години престъпникът в мен все още беше жив и искаше да излезе на светло. Бях готов да пребия всеки и да го ограбя”, казва Депардийо.

Голяма част от младостта си Жерар прекарва на улиците, където се включва в различни протести и прекарва нощите си, свит на земята.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !