Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Бившата на Чарли Шийн с опасност за живота, заради свръхдоза

отпечатай новината

04.11.2014 15:46 | Видян 1807 пъти

Бившата на Чарли Шийн с опасност за живота, заради свръхдоза

Бившата годеница на Чарли Шийн Брет Роси е намерена в безсъзнание в дома си в Лос Анджелис. Порно звездата веднага е постъпила в спешното, където стомахът ѝ е би изпразнен и в момента се възстановява от свръхдоза наркотици. Не е ясно обаче с какво точно е прекалила блондинката, пише RadarOnline.

Брет, чието истинско име е Скотин, е била намерена от своя приятелка, която веднага се обадила на бърза помощ. Близките на Роси се безпокоят за емоционалното ѝ здраве, тъй като откакто скъса с актьора, тя не е на себе си.

“Минаха четири седмици, откакто двамата се разделиха, но тя все още не може да се съвземе от раздялата. Чарли се тревожи за нея и двамата постоянно са в контакт”, сподлеи източник пред медията.

Брет и Шийн се събраха миналия ноември, а през февруари той ѝ предложи брак. Двамата трябваше да се венчаят в средата на този месец, но на 16 октомври звездата от “Психотерапия” обяви публично, че са разтрогнали годежа си. Близките на Чарли ликуват от новината, тъй като никой от тях не харесваше капризната порно актриса, която се опитваше всячески да промени Шийн и постоянно му налагаше забрани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !