12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Стефания Колева и Хубавото Наде като две капки вода

отпечатай новината

12.11.2014 12:29 | Видян 2720 пъти

Стефания Колева и Хубавото Наде като две капки вода

Лъчезарната Стефания Колева заряза обичайната си арт визия и се спретна в строг костюм и гладка делова прическа видя "Всеки ден". В стилна тъмносиня блузка и втален сив костюм, актрисата се появи в ефира на Би Ти Ви и ужасно много заприлича на Хубавото Наде, отбелязаха телевизионери.

Дискретният грим и цветовете, предпочитани за макиажа на бившата синя лидерка, съвсем докараха приликата между двете. Отдалеч буквално човек може да я сбърка с Надежда Нейнски, ахнаха фенове на Стефания.

Дали умишлено е търсила ефекта или не, актрисата с най-чаровна усмивка обаче разби приликата с поведението си. Докато някогашното синьо бижу винаги привлича от екрана със сдържано и много премерено, леко надменно поведение, Стефания, макар и в делови вид, придружава всяка своя реплика с кръшния си смях, отбелязаха симпатизанти и на двете. Иначе двете дами, макар с разлика едно десетилетие в полза на Стефания Колева, имат нещо много общо - и двете са от властната зодия Лъв. Нищо че Стефания вечно е усмихната, хич не е лек характер и винаги си отстоява нейното, признават приятели на половинката от „Тя и Той".
снимки: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !