Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Тодор Славков в групов с 30 човека

отпечатай новината

07.12.2014 09:07 | Видян 3433 пъти

Тодор Славков в групов с 30 човека

Почти всеки уикенд жилището на Тодор Славков в „Симеоново“ става сцена, на която всеки гост може да се изяви, демонстрирайки уменията си в пиенето, употребяването на опиати или в групови по така изпълнения.

Приятелката му Силвия го заряза, дъщеричката му пък прекарва повече време при майка си, и затова малък Тошко често го удря на ергенлък. Повдига си духа с огромни количества „бело“, алкохол и интимни ласки, пише в. „Всеки ден“. Купоните в дома на Славков и до ден днешен са паметни и за всяко едно от тях се говори с дни след приключването му. С обаждане на този и оня, Славков събира тайфата, членовете на която също са с широки пръсти, щом става дума за забавления.

Компанията вика стриптийзьорки и проститутки. Многократно обаче седенките прерастват в шумни сексуални забавления, в които всеки се сношава с всеки. Под въздействието на алкохола и наркотиците често дори забрявят за предпазните средства.

„Няколко пъти сме викали полиция, но в момента , в който униформените си заминат, ужасът продължава. По цели нощи не можем да спим, изнасяме се кой къде може“, разказват съседите на Славков.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !