Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Малък Тошко печели „Биг Брадър"

отпечатай новината

12.12.2014 10:12 | Видян 2375 пъти

Малък Тошко печели „Биг Брадър

Тодор Славков е на път да сбъдне намерението си този път да спечели „Биг Брадър". Синът на Батето е един от най-харесваните съквартиранти в Къщата и победата му е почти вързана в кърпа, разкриват запознати пред „Всеки ден". Внукът на Живков печели симпатиите на зрителите, независимо от пиянските си изцепки и постоянното развяване на срамотии пред очите на останалите.

В предишното издание на „Големия брат", в който участва Тошко, той стигна до финал, но не успя да грабне голямата награда. Тогава го изпревари тв водещият Део. Сега обаче е почти сигурно, че култовият представител на династията „Живкови" ще си тръгне от риалити шоуто с голямата награда - джип „Форд Куга" последен модел.

В последния лайв на предаването, Славков, нарочно или не, забрави обещанието си да спре да кърка и пак се отряза като казак, като за пореден път си свали гащите и демонстрира мъжкото си достойнство пред Катето Евро и останалите. Това по отличен начин се включи в плана му да постигне триумф и той за пореден път бе спасен от изгонване, а зрителите му дадоха близо 50% подкрепа. „Тошко си бе наумил този път със сигурност да спечели, влезе с този план и стратегия, да забавлява, да прави купони, да е в центъра на вниманието", коментират запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !