Полицейското семейство в Един за друг...

Едни от най-противоречивите участници в петия сезон на...

Беззаконие: Авторите на Под прикритие...

Във връзка с публично обявените намерения на телевизията...

Бербатов скаран с баща си

отпечатай новината

19.12.2014 14:14 | Видян 1645 пъти

Бербатов скаран с баща си

Димитър Бербатов влиза в ролята на миротворец . Той се е заел с тежката задача да помирява майка си и баща си, които на стари години решиха да се развеждат. Той се е заел с тежката задача да помирява майка си и баща си, които на стари години решиха да се развеждат. Митко не е в добро състояние отокато медиите се разшумяха за случая. Баща му, с когото е в добри отношения, отдавна му е споделял, че възнамерява да подаде молба за развод  в съда.

Димитър вече е имал тежък телефонен разговор и с двамата си родители по въпроса. Митко твърдо е заел страната на майка си и обещал да я подкрепи, Маргарита поискала от сина си да вразуми Иван и по възможност той да оттегли молбата си, за да не стават за смях. Медицинската сестра от Благоевград коментира, че подобен развод би навредил на децата им и те ще страдат. Освен това самият Бербатов не желае да се вдига много шум около семейството му.

Разговорът между баща и син бил доста по - мъчен. Димитър категорично заявил пред Иван, че върши глупости. Според достоверни източници Футболист номер 1 на България дори е заплашил татко си, да не му проговори, ако се разведе и заживее с новата си жена. Твърди се, че Иван има любовница, която го натиска да се освободи от настоящия си брак.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !