Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Кейт Уинслет загуби войната с килограмите

отпечатай новината

13.01.2015 17:06 | Видян 2263 пъти

Кейт Уинслет загуби войната с килограмите

Кейт Уинслет категорично отказа да робува на анорексичните модни тенденции в Холивуд и вече не ограничава апетита си. Носителката на „Оскар” винаги е била обект на медийно внимание не само заради ролите си, а и заради пищните си извивки, които до неотдавна успяваше да държи под контрол. Папарашки снимки от новозеландски плаж обаче показват, че тя вече се е уморила да спазва диети и да спортува и му е отпуснала края.

Кейт и съпругът ѝ Нед Рокенрол се наслаждават на почивката си на топло и дори пропуснаха наградите „Златен Глобус”. Двамата са се отдали на семейна почивка заедно с 13-месечния им син Беар и децата на звездата от предишни връзки – Миа (14) и Джои (11) в Нова Зеландия и прекарват повечето си време на плажовете с красивата страна.

Уинслет е съвсем наясно с несъвършените си форми и затова залага на консервативния черен цял бански, който обаче не прикрива ни най-малко пищната ѝ плът. След като кадрите, в които звездата се къпе в бурното море, излязоха в медиите, някои зложелатели побързаха да се пошегуват с нея и я сравниха с лайнера Титаник, който смело цепи вълните, визирайки, че формите ѝ са достатъчно обемни и тежки, че да я държат стабилна и на бурното течение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !