Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Илиана Раева скоро ще е баба?

отпечатай новината

14.01.2015 11:08 | Видян 3184 пъти

Илиана Раева скоро ще е баба?

Наско Сираков и Илиана Раева скоро може да станат баба и дядо. По-малката им дъщеря Виолета и приятелят й Георги Коруджиев работят за бебе, научи "България Днес". Двамата са заедно вече втора година, като звездните родители напълно одобряват избраника на своето момиче. Те все по-често споделят пред приятели и познати, че се надяват скоро да се радват на внуци. Вили за първи път сподели, че все по-често се замисля за бебе, през лятото. Сега вече тя е сигурна, че иска да стане майка в най-скоро време.

Виолета и юношата на "Левски" Георги Коруджиев са заедно от лятото на 2013 година. Двамата се запознават на плажа във Варна и оттогава са неразделни. Дори разстоянието, което ги дели в момента, не може да помрачи щастието им. Георги рита в "Хасково", но всяка свободна минута е в София с любимата си. Тя също често отскача до южния град.

Коруджиев е получил отдавна одобрението на Наско и Илиана, които вече го приемат за част от семейството. Звездната двойка посрещна 2015 година в Родопите единствено в компанията на дъщерите си Славея и Виолета и бъдещия си зет. За разлика от по-малката си сестра Славея още е далеч от мислите за създаване на семейство. В момента тя е сама след няколко неуспешни връзки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !