12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Риана се пъхна в устата на акула

отпечатай новината

06.02.2015 14:45 | Видян 7569 пъти

Риана се пъхна в устата на акула

В серия други кадри тя плува опасна близост до страшния хищник в различни бански костюми., като кадрите са заснети под водата. Фотосесията изглежда доста рискована на пръв поглед, ала повод за тревога няма. Акулата е изкуствена, а другите снимки са монтаж. В интервюто към медията барбадоската сподели, че акулите не са любимото ѝ животно, особено маскирани в човешка кожа.

„Давам най-доброто от себе си да избягвам акулите в живота, но съм се сблъскала с такива и в тези случаи просто трябва да се разправям с тях подобаващо. Аз не плувам с акули…акулите плуват с акули”, обясни звездата.

Разбира се, редакторите се изкупиха да разпитат певицата за личния ѝ стил, който често създава главоболия на дизайнерите и модните критици. На червения килим Риана винаги се къпе в блясък, но в ежедневието съчетава компоненти като токчета и анцуг, кецове и нощница и пак остава любимка на публиката.

„Любимите ми облекла по червения килим обикновено са такива, в чийто дизайн съм участвала сама. Обожавам роклята с кристали Swarovski на Адам Селман, бялата рокля на Стела МакКартни, с която се появих на Met Gala и червената рокля на Азедин Алая, която носих на наградите ”Грами”, добави певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !