12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

18 мисли на София Лорен

отпечатай новината

08.03.2015 10:46 | Видян 2761 пъти

18 мисли на София Лорен

"Това не е честване на миналото, а пролог на един хубав живот. Имам нужда да работя, всяка сутрин се събуждам с нови идеи", казва София Лорен на 80-ия си рожден ден. (Актрисата навърши 80 години през септември миналата година.)

Красива, женствена, очарователна във всяка възраст, София Лорен е жива легенда, която беляза със своя блясък киното на 20 век. Но тя е не само великолепна актриса. Лорен е една от най-вдъхновяващите и обаятелни жени, от които можем само да се поучим.

Вижте нейните красиви мисли за красотата, мъжете и живота.

1. Всяка жена, сядайки пред тоалетната масичка, става художник и се потапя в света на изкуството. По-точно получава този шанс.

2. Красотата ви отличава от тълпата, интелектът и остроумието създават репутация, но обаянието ви прави неотразими.

3. Когато приятели ми напомнят на колко години съм, аз самата не мога да повярвам в това. Струва ми се, че още съм на 12. Като че ли съм останала в тази детска възраст и гледам света с широко отворени очи. Все още ми е интересен животът. Благодарна съм на съдбата за всеки преживян ден и за възможността постоянно да откривам нещо ново... Ако имате щастието да съхраните в себе си душата на дете, то най-хубавото в живота ви тепърва предстои.

4. Жената, която не обича недостатъците на своя мъж, не обича и него самия.

5. Красотата е в душата на човека. Мъжът може да срещне и най-голямата хубавица на света и пак нищо да не му трепне. А другата - с дългия нос и голямата уста - да го заплени завинаги.

6. Красотата е самоусещане и то се отразява в очите ти. Тя не е физическо явление.

7. След всичките тези години все още продължавам да опознавам себе си. Много по-добре е да изследваш живота и да правиш грешки, отколкото да играеш на сигурно. Грешките са част от цената, която плащаме, за да живеем пълноценен живот.

8. Мога да кажа "не" на дванайсет езика. За жената това е напълно достатъчно.

9. Да успяваш в трудна професия изисква предимно вяра в самия себе си. Това обяснява защо хора с посредствен талант и мощен вътрешен заряд изпреварват други с велик талант.

10. Мъж, в който са въплътени всички най-добри качества, е същинско наказание. Какво по-скучно от това да не можеш да го наругаеш или упрекнеш...

11. Най-големите ми подаръци от съдбата бяха моят ум и това, че се родих в бедност.

12. Очарованието е невидимата част от красотата, без която никой не може да изглежда истински красив.

13. Трудно ще станете неотразими, ако сте лениви и не вярвате в достойнствата си. Жена, постоянно мислеща за своите недостатъци, оставя и околните да повярват в тях. И обратното -жена, която е твърдо убедена в своята красота, ще успее да убеди в нея и всички останали.

14. Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

15. Простотата е същността на елегантността.

16. Когато си майка, никога не си сама в мислите си. Майката винаги трябва да мисли два пъти. Веднъж за себе си и веднъж за детето си.

17. Сексапилът е 50% това, което притежаваш, и 50% това, което хората си мислят, че притежаваш.

18. Популярността е хубаво нещо в първите два месеца и мъчение през останалото време.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !