Уилям и Кейт споделиха невиждана...

Принцът и принцесата на Уелс споделиха зашеметяваща...

Ефективни стратегии за лечение на...

Лятото може да бъде предизвикателен период за хората с...

Елена не пуска Бербатов в Турция

отпечатай новината

16.04.2015 15:08 | Видян 2026 пъти

Елена не пуска Бербатов в Турция

Димитър Бербатов ще откаже изключително приемлива оферта от Галатасарай заради съпругата си Елена. Красавицата нямала никакво намерение да се мести в Истанбул и заплашва Митко с раздяла, ако заиграе в турския гранд, пише Галерия. Въпреки че Бербатов има основен принос за пробива на "Монако" в Шампионската лига, ръководството на клуба все още не му е предложило нов договор.

Френсксите медии прогнозират, че той едва ли ще остане в тима на Леонардо Жардим. Неясното бъдеще на бившия национал активизара още повече турския гранд "Галатасарай", който вече втора година се опитва да привлече българина в редиците си. Шефовете на отбора му предлагат годишна заплата от 4,8 милиона евро.

Турците го изкушават и с огромни бонуси, ако с негова помощ "Галатасарай" спечели титлата, успее да покори Шампионската лиг или Лига Европа. Готови са да предоставят на семейството му голяма къща, два автомобила, охрана и да поемат таксата за училището на децата. Дълго време Бербатов се колебаеше дали да приеме офертата, но този път бил склонен да го направи, твърдят негови приятели.

Съпругата му Елена обаче е на път да провали трансфера. На хубавитеца животът в Истанбул не й допадал и тя казала на Бербо, че ако отиде в "Галатасарай", нямало да го придружи, а щяла да живее в България. През уикендите щяла да отскача до Турция, за да го вижда.

Елена настоявала Бербатов да си намери отбор в Англия или в краен случай да остане в "Монако". Като мотив изтъкнала, че искса децата й да израснат на Запад. Освен това в Турция нямала никакви приятели и щяло да й е трудно да свикне с обстановката. Митко обаче бил твърдо против да се връща в Англия, тъй като е желан от по-скромните отбори, които не играят в европейските турнири. Бившият национал се ужасявал и от факта, че отново 49 процента от заплатата му ще трябва да отива за данъци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !