Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Куини блокира Благо

отпечатай новината

11.05.2015 12:45 | Видян 2963 пъти

Куини блокира Благо

Крахът на връзката между Благой Георгиев и ученичката Куини Алис Николова вече е необратим. Любовната приказка за младата манекенка приключи окончателно и тя бе приземена със страшна сила.

Влюбената до уши Алис е с разбито сърце. Докато страда, измамена от футболиста, самият той очевидно изобщо не се вълнува от раздялата, видя България днес. Джизъса има нова тръпка и вече изобщо не се крие. Двамата с руската танцьорка Есмер Омерова заливат социалните мрежи с общи снимки. На фотосите новоизлюпената двойка направо навира палуването си в очите на нещастната Куини.

Вчера руската двойничка на Анджелина Джоли за пореден път показа как се мляска на обществено място с българския мачо. Този път Благо я бе завел на вечеря в изискан ресторант, но това не го спря да я награби пред всички, а после да го сподели и в интернет пространството.

Бясна от изпълненията на родния Дон Жуан, Куини окончателно го блокира от профила си. Благо вече не фигурира сред приятелите на бившата си. Нещо повече - Николова изтри безпардонно абсолютно всички общи фотографии, които има с Георгиев. До миналата седмица тя държеше като профилна снимка страстна целувка между нея и него. Е, това вече е история. В последния си разговор с футболиста ученичката категорично настояла той също да изтрие всичко, свързано с нея, в социалните мрежи и Благо послушно го направи.

Наши източници свидетелстват, че 12-класничката е блокирала телефонния номер на бившия си. Изхвърлила е в уличната кофа за смет плюшените играчки, които й бил подарил по време на връзката им. Тя била толкова бясна на бившия национал, че дори не искала повече да ходи в заведенията, където той я водил. Само след две седмици Куини има абитуриентски бал. За да натрие носа на Благо, тя вече си е намерила засукан кавалер, който да я придружи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !