Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Жана Бергендорф и Мария Илиева с общ любовник

отпечатай новината

09.08.2015 13:15 | Видян 1610 пъти

 Жана Бергендорф и Мария Илиева с общ любовник

През изминалата седмица скандалната певица Жана Бергендорф бе изловена от папараци в курорта Лозенец с непознат татуиран мъж. Според информацията именно мачото е новият на червенокоската.

Репортер на „ШОУ“ разкри, че мъжът до Жана не е непознат. Става въпрос за скандалния рапър Dee, който нашумя през последните години.

В момента Dee се е позиционирал на морето, където всяка вечер има участия в най-елитните клубове в тузарските курорти. Участията на Жана са също предимно по Черноморието, където прекарва ужасно много време с рапъра и така заварката се получила. Татуировките на Радомир Юноков – Dee не могат да бъдат сбъркани, както и шокиращо червената коса на Жана, което ги прави център на вниманието и никога не могат да се промъкнат някъде незабелязано.

След като преди седмици певицата стана „звезда №1 за един ден” с отвеждането й в полицията заради битов скандал, в който бяха замесени и наркотици, подчинената на Саня Армутлиева вече демонстрира добро настроение. Причината се оказа нов мъж - Dee! Двамата с рапъра се движат с нейния автомобил – гъзарски „Мини Купър“.

Според запознати рапърът си падал голям коцкар.

Преди време успял да оплете в мрежите си и друга популярна певица – Мария Илиева. Двамата се виждали често, но ангажиментите им били свързани с взаимно интимно удоволствие, а не толкова с любовни чувства. Радомир е доста по-малък от Илиева, но пък не е единственият в списъка й с по-млади мъже, ако се вярва на клюките /и хвалбите/ в бранша.

Интриганти свързват рапъра и с още едно популярно име в българската музика. Това е Галка от „Каризма“, с която имат съвместен проект, в който участие взема и Кристо. По време на записите двамата се опознали и се харесали, след което си легнали заедно.
Жана Бергендорф и Мария Илиева с общ любовник

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !