Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Наталия Симеонова двойна

отпечатай новината

17.03.2016 17:45 | Видян 5299 пъти | Гласували 1

Наталия Симеонова двойна

Водещата Наталия Симеонова е станала трудна за разпознаване. Тв звездата е двойна след официалното прекратяване на договора й с Би Ти Ви. От последните епизоди на „Предай нататък” Симеонова е качила поне десетина килограма към и без това едрото си тяло, установи репортер на „Уикенд”. Проблемите на Наталия с теглото започнаха след раздялата й с мъжа й Денис Ризов. Двамата официално не са разтрогнали брака си, но няма никакви изгледи да се съберат да живеят пак заедно. Тази ситуация е особено болезнена за водещата, което не крие, че още има чувства към бащата на дъщеря си Вики.

Симеонова преживя много трудно раздялата с Денис, който един ден просто решил да й сервира за вечеря, че е намерил нова жена. И ако Наталия била готова да му прости изневярата след толкова години семеен живот, то фактът, че той вече бил влюбен в новата си й дошъл в повече. Последвалите мъчителни месеци на съвместно съжителство с мъжа й я докарали до анорексично състояние и след консултации с психолози, Наталия започнала да пие антидепресанти.
„Напълняването ми се получи от тях. Целта им е да променят хормоналния баланс в тялото ми и за съжаление това доведе до неочакваното ми напълняване”, обяснява състоянието си Симеонова.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !