Ева Лонгория и съпругът й напускат...

Ева Лонгория и съпругът й Хосе Бастон напускат Лос...

Принц Хари се връща във...

Принц Хари ще се върне в Обединеното кралство през...

Стефка Берова стана баба

отпечатай новината

17.04.2016 18:26 | Видян 1318 пъти

Стефка Берова стана баба

Косара Марчинкова роди в Рим. Дъщерята на легендарния тандем в естрадата Стефка Берова и Йордан Марчинков ги зарадва с внуче, съобщи в. 24 часа.
"Момченце е, роди се на 12 април много едро - 4,5 кг и 53 см, та се наложи с операция, но всичко е наред. Сега отивам да видя и нея, и внучето", каза по телефона Стефка Берова, която е от декември при дъщеря си, за да ѝ помага.

Младата майка не пропуснала да съобщи и на Йордан Марчинков, че вече е дядо. Той от години живее в Лас Палмас на Канарските острови, станал е заклет фен на голфа и от 25 години не е хващал микрофон, за да пее.
Малкият юнак се казва Максим. "Косара отдавна си хареса това име. Но аз, като го гледам, детето е с коси очи и прилича на хуните. И предложих да го кръстим Атила, но Косара не отстъпи. Има право - тя го е носила, тя го е родила. Дано тяхното поколение е с по-светло бъдеще", коментира философски бабата.

Косара работила до началото на деветия месец от бременността. Бащата е бразилец. "Запознаха се, когато я пратиха от компанията "Грийн пауър" да отговаря за 23 щата в Америка. Косара постъпи в тази фирма преди 10 години в София, после я изтеглиха в Рим, а след това я командироваха в САЩ за 3 години и отново я върнаха в централата. Но на американска земя се появил ухажор бразилец, станаха гаджета и Косара забременя. Тя обича свободата и не отваря дума за брак, но той всеки ден е на скайпа и често прескача до Рим", обяснява пред в. "24 часа" Стефка Берова. Тя ще припява песнички на бебето до средата на юни, когато се надява да се прибере в София.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !