Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Лили Павлова крие близначка в Индия

отпечатай новината

13.07.2016 17:09 | Видян 3017 пъти

Лили Павлова крие близначка в Индия

Лиляна Павлова има своя известна двойничка, позната в много страни по света, пише "Галерия". Актрисата Асия Кази от хитовата индийска поредица "Малката булка" е като еднояйчна близначка на министърката на регионалното развитие и благоустройство.
Макар източната кинозвезда, изиграла ролята на Ганга в сагата, да е почти с 20 години по-млада от Лили, приликата между двете е шокираща. Най-поразителна е в лицата им, може би защото формата на очите и веждите им е еднотипна. В мимиките и на двете дами също има сходство, а ако министър Павлова постави на челото си традиционната за индийската култура червена точка "бинди", би могла да мине за дубльорка на актрисата Кази.
Любимката на Бойко Борисов едва ли подозира за съществуването на своята двойничка, защото със сигурност не й остава време да виси пред телевизора и да гледа сапунки. Ако обаче някога й се наложи да замине за Индия с представителна делегация, ще бъде спирана на всеки метър от феновете на сериала, които със сигурност ще я припознаят за обичаната от тях Ганга. Откакто министърката се зае да вае фигура на девойка, спокойно може да се разходи и по червения килим вместо своята киноблизначка.



автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !