Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Боб Дилън с нов безплатен сингъл

отпечатай новината

31.03.2009 12:51 | Видян 2784 пъти

Боб Дилън с нов безплатен сингъл

Той е на 68 години и е с 50-годишна кариера зад себе си, но Боб Дилън все още не е загубил от вдъхновението си, след като новият му албум "Together Through Life", който ще излезе на 27 април, е от една песен композирана за бъдещия филм на режисьора на "Животът в розово" на Оливие Даха.

Боб Дилън все още умее да се адаптира с времето и за подготовката на новия си албум той реши да изненада своите интернет фенове... Те ще може да чуят първите откъси от албума "Beyond Here Lies Nothin", но най-вече ще може да я свалят безплатно от официалния му сайт и то до днес вечерта.

В първия му албум естествено ще си припомним вдъхновението на Дилън от 50-те години на миналия век, но също така и музика, едно необходимо присъствие на хармония. Така, че слушайте това първо парче "Don't think twice"

Трябва да припомним, че Боб Дилън един от най-известните американски певци, музиканти. Дилън, който е роден на 24 май 1941 в Дълут, е също така композитор, актьор, поет и сценарист. Според списанието "Ролинг Стоунс" той е втората - след Бийтълс, най-влиятелна фигура в историята на популярната музика. Започва кариерата си още в гимназията. Рожденото има на звездата Боб Дилън е Робърт Алън Цимерман.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !