Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Ерик Робъртс, Дона Спанглър и Сабрина Париси

отпечатай новината

03.04.2009 13:45 | Видян 4905 пъти | Гласували 2

Ерик Робъртс, Дона Спанглър и Сабрина Париси

Световният филмов фестивал „Бърбанк”  събра стотици филмови дейци и известни имена от кино индустрията. Той се проведе в Уудбюри Юнивърсити, разположен в подножието на Вердуго Хилс в сърцето на град Бърбанк. Основан през 1884 г., Уудбюри Юнивърсити е една от най-старите институции за висше образование в Южна Калифорния. Училището за медии, култура и дизайн с гордост подкрепи фестивала и посрещна неговите гости. Сред тях бяха и актрисата Дона Спанглър и писателката Сабрина Париси, които заедно водят свое риалити шоу в Бевърли Хилс.

„Със Сабрина пристигнахме на мястото, където щеше да се проведе фестивалът – университетът Уудуард, много развълнувани. – разказва Дона. - Сабрина носеше красива светло-синя рокля тип „балерина”, с която изглеждаше зашеметяващо, а аз бях с класическа черна рокля и кадифено сако. На червения килим имаше страшно много медии, което беше отчасти шокиращо, тъй като този фестивал се провежда за първа година. Много знаменитости бяха дошли да подкрепят събитието, сред тях беше и Ерик Робъртс. Филмовите дейци и гостите им си общуваха на огромен балкон, който беше свързан със залата, в която бяха изложени постерите на промотираните филми.  Като цяло енергията, която носеше фестивала, беше толкова силна и позитивна, че сме абсолютно убедени в успеха му и занапред!”

Фестивалът не случайно се провежда в Бърбанк.
Всичко започва през 20-те години на миналия век, когато в градчето процъфтяват авиацията и развлекателния бизнес. Двете индустрии имат добър старт в Бърбанк заради географското му разположение и наличието на много свободно пространство. Киното премества част от бизнеса си в Бърбанк, започвайки с Фърст Нейшънъл Пикчърс, които купуват 78 акра площ. Не след дълго обаче компанията е превзета от друга, по-млада, създадена от четиримата братя Уорнър. Последват ги и други компании, сред които Кълъмбиа Пикчърс и Уолт Дисни, всички с парцели в Бърбанк. 

Днес Бърбанк е един от градовете с най-голямо значение в развлекателния бизнес. Великолепните му хоризонти са включени в продукциите на някои от най-добрите филмови студия в света. Друга гордост за Бърбанк е фактът, че съчетава в себе си висок стандарт на живот, възползвайки се от технологиите на 21-ви век, но все пак запазил неподражаемия уют на малкото градче. Там се правят великите филми и се провеждат звездни филмови фестивали.

Световният филмов фестивал в Бърбанк съчетава в себе си богатата градска история и магията на правенето на филми, като промотира нови призведения на кинематографичното изкуство от целия свят.
„Ние спускаме лъч светлина към неизвестните таланти на деня, превръщайки ги в почитани филмови дейци утре”, е мотото на организаторите. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !