Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Пречи ли Бъкингамският дворец на Хари и Меган да са независими

отпечатай новината

06.02.2020 16:58 | Видян 1978 пъти

Пречи ли Бъкингамският дворец на Хари и Меган да са независими

Бъкингамският дворец се меси в работата на принц Хари и Меган Маркъл като по този начин им пречи да бъдат независими. Възможно ли е споразуменията след Мегзит да бъдат отново преразгледани?

Съвсем скоро се появиха слухове, че принц Хари и Меган Маркъл започват да работят с компания, която помага на известни личности в различни събития, като естествено го прави за много пари.

В главната резиденция на кралицата не бяха доволни от това решение на херцозите на Съсекс и побързаха да опровергаят новината, която се появи. Ръководителят на „Sheeraz“ Inc, с които работят звезди като Ким Кардашян, Дженифър Лопес, а сега може би и Меган и Хари, заяви, че предложенията за херцозите все още са в сила и те могат да бъдат поканени и в Централна Азия.

Да не забравяме, че Меган Маркъл беше холивудска актриса преди да стане принцеса. Сега тя се завръща в Лос Анджелис и разбира се, „имам връзка с нейния екип за търговски сделки“, заявил още основателят на „Sheeraz“ Inc. Той добавил, че има примамлива оферта за херцозите от Дубай и оценява работата си с тях засега на два милиона долара.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !