Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Ким Кардашян ползвала терапевт по сурогатство

отпечатай новината

12.02.2020 16:25 | Видян 1758 пъти

Ким Кардашян ползвала терапевт по сурогатство

Ким Кардашян е една от известните многодетни майки. Риалити звездата, която има четири деца, разказа пред подкаста All's Fair, че наела терапевт по сурогатство, чрез който да комуникира с жената, съгласила се да износи и роди последните две.

Когато решила, че иска да има още наследници след Норт и Сейнт, риалити звездата се консултирала с лекарите. Тъй като и двете й бременности били тежки – заради плацента певия (при която се намира много ниско и крие редица усложнения), тя решила да ползва сурогатна майка.

„Шийката на матката ми беше затворена и докторът трябваше да я разтвори с ръката си. Мислеха си, че трябва да отстранят матката. Знаех, че има такава възможност, но за щастие се разминахме без това“, разказва Ким пред списание „People“ и уточнява, че прекарала близо 2 часа в операционната след като родила Сейнт.

За да намери наистина жена, на която може да разчита и която да не я измами, Ким потърсила специалист по сурогатство. По думите ѝ, много агенции предлагат да осъществят комуникацията между двете страни и да уредят формалностите по износването на бебето и раждането.

Съпругата на Кание Уест посочи, че първоначално тя нямала никаква връзка с жената, която ѝ родила момиченцето Чикаго и момченцето Псалм. Тя само посочила изискванията си и терапевтът изготвил договора. Доста по-късно двете се срещнали.

Благодарение на специалиста, Кардашян била сигурна, че жената, която се наема да ѝ роди дете, има всичко, от което се нуждае.

След като подробностите били уточнени, Ким се запознала с жената, която по-късно я дарява с второ дете.

„Накрая станахме толкова близки, че не ни трябваше терапевт, за да си общуваме“, казва тя.

По думите на риалити звездата, тя винаги ще е благодарна на сурогатната майка и би ѝ изпратила съобщение за Деня на майката, за да я поздрави, защото все пак е дала живот на децата ѝ.

Източник: tialoto
Снимка: instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !