Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Селена Гомес: Страдам от биполярно разстройство

отпечатай новината

06.04.2020 12:53 | Видян 1413 пъти

Селена Гомес: Страдам от биполярно разстройство

Селена Гомес разкри пред феновете си, че страда от биполярно разстройство. Изпълнителката никога не е криела за своите проблеми с депресията и безпокойството, но сега за първи път споделя диагнозата си.

Това се случи докато Гомес разговаряше с Майли Сайръс на живо в Инстаграм. След като социалната изолация затвори всички по домовете ни, дъщерята на Били Рей Сайръс започна рубриката „Bright Minded:Live“, в която разговаря с различни известни личности за психичните проблеми и как да се справим с тях.

Преди Селена, Майли разговаряше и с Деми Ловато, която беше в болница заради свръхдоза преди няколко години. Оттогава изпълнителката не крие проблемите, с които е трябвало да се справя, включително и депресията, появила се заради голямото напрежение от страна на мениджъри и папараци.

Гомес сподели, че информираността ѝ относно биполярното разстройство ѝ е помогнала да го приеме. Тя посъветва всички, които страдат от някакви психични проблеми, да не се страхуват или срамуват, а да говорят открито за тях. Изпълнителката заяви, че и на нея ѝ е отнело време да разкрие диагнозата си, тъй като в родния ѝ Тексас това не е нормално.

„Там не е прието да се говори за психичните проблеми. По-скоро се очаква от хората, които страдат от такива диагнози, да се държат нормално“, каза тя пред Майли. Според нея, именно подобно държание може да натрупа гняв у някого и това да избие в агресия на по-късен етап от развитието.

През януари звездата говори пред списанието WSJ и тогава сподели, че изпитва симптоми на биполярно разстройство, но не разкри, че страда от подобно заболяване. „Има моменти, в които съм много щастлива, но има и такива, в които изпадам в огромна дупка и не мога да изляза от нея седмици наред“, казва тя пред изданието.

Тогава Гомес призна, че взима различни предписани лекарства, с което животът ѝ напълно се е променил. Селена обаче не е единствената звезда, която споделя за своето биполярно разстройство. През 2011 година Деми Ловато призна за диагнозата си, а само преди няколко дни и изпълнителката Bebe Rexha разкри пред феновете за състоянието си.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !