Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Уилям и Кейт неофициални, но стилни

отпечатай новината

27.04.2020 11:30 | Видян 1383 пъти

Уилям и Кейт неофициални, но стилни

В момента на карантина във Великобритания и надвисналата опасност от коронавируса принц Уилям и Кейт Мидълтън играят водеща роля в поддържането на медицинските работници и пострадалите от COVID-19, предава Tialoto.bg.

Херцозите на Кеймбридж заедно с децата си – 6-годишния принц Джордж, 4-годишната принцеса Шарлот и малкия принц Луи, който навършва две години, са изолирани в резиденцията им в Норфолк, но продължават да изпълняват кралските си задължения.

Даже по време на виртуалните срещи Кейт Мидълтън успява да очарова събеседниците си и получава възхищението на феновете си със своя безупречен външен вид.

По-рано източник на „The Sun“ отбеляза, че след заминаването на принц Хари и Меган Маркъл в Северна Америка, Кейт Мидълтън стана доста по-свободна към облеклото си, защото вече е прекратила съперничеството с главното лице на модата в кралското семейство. Херцогинята се върнала към своя предишен стил и започнала да използва и по-малко грим.

Стилистът Сюзи Хаслър коментира тоалетите на херцогинята: „Уилям и Кейт грееха като слънчеви лъчи по време на видеоразговорите от дома си.Те не изглеждаха официално, но в същото време поддържаха високо ниво на професионализъм“, каза Хаслър. – За интервю за закуска на BBC за домашното училище, Кейт направи препратка към нейния елегантен, парижки стил, който също показва как тя се облича, когато прекарва време с децата си.“, похвали я специалистът.

И въпреки че не всеки ден принц Уилям и Кейт Мидълтън сядат за интервю – те обясниха пред BBC и затова как се чувства принц Чарлз след като бе с положителен тест за COVID-19.

„Трябва да призная, че в началото бях доста притеснен“, каза Уилям. „Той пасва на профила за възрастта, в която е като рисков пациент. И така бях малко разтревожен. Но баща ми е имал много инфекции в гърдите, настинки, подобни неща през годините. Така че аз си помислих: „Ако някой ще успее да победи това, ще е именно той“.

Принц Уилям обясни още, че баща му е имал късмет, че е имал само леки симптоми, но че времето в изолация е било трудно за него. „Мисля, че най-трудното нещо беше да спре и да не може да отиде никъде, да си поеме чист въздух, да е на разходка“, каза той. „Той е луд пешеходец, просто обича ходенето, така че мисля, че това му беше доста трудно. Особено мисля, че му се отрази на психическото здраве, да е вътре и да не може да ходи на разходки.“

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !