Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Джиджи Хадид: Провалите учат най-добре

отпечатай новината

27.04.2020 16:13 | Видян 2284 пъти

Джиджи Хадид: Провалите учат най-добре

Ако имахте възможност да зададете на Джиджи Хадид само един въпрос, какъв щеше да бъде той? Щеше ли да бъде свързан с кариерата? С любовта? Със славата? С фигурата ѝ? Или просто щяхте да я попитате как се справя с непрекъснатите задължения на модел?

Е, ние може и да нямаме такава възможност, но звездният свят, представен от Тейлър Суифт, Блейк Лайвли, Кендъл Дженър, Серина Уилямс и други личности успяха да поставят Хадид на горещия стол и да ѝ зададат различни въпроси.

Моделката застава на корицата на „Harper's Bazaar“, а интервюто за априлския брой на списанието е много по-различно от традиционното. Серина Уилямс е първата звезда, която задава въпрос на Хадид и той е свързан с израстването под светлината на прожекторите.

Джиджи признава, че никак не ѝ е било лесно да бъде в центъра на вниманието, но се опитва да запази истинската си същност и да не се поддава на провокациите от страна на папараци и медии. Споделя, че вярва в силата на зодиите и смята, че те определят какъв е характерът на човек и това как той реагира в различни ситуации.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !