Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Джиджи Хадид: Никога не съм си правила пластична операция

отпечатай новината

21.05.2020 16:48 | Видян 1560 пъти

Джиджи Хадид: Никога не съм си правила пластична операция

Джиджи Хадид е един от най-красивите модели и често е избирана за рекламни кампании на известни марки. Много от хората смятат, че тя е правила корекции по тялото си и често я критикуват, когато говори за естествената красота. Някак си свикнахме да съдим известните личности без да знаем истинската история и често бъркаме в преценката си.

Именно такъв е случаят и с Джиджи Хадид. По време на онлайн среща с гримьор от Maybelline тя говори открито за пластичните операции, грижата за кожата и как лицето ѝ се променя по време на бременността. Супермоделът очаква първото си дете от Зейн Малик. Бебето трябва да се появи през есента.

„Хората мислят, че си слагам филъри и затова лицето ми изглежда кръгло. Винаги съм имала бузи и особено сега, когато съм бременна“, казва Хадид. Тя допълва, че не вижда голяма промяна в себе си, въпреки че вече е в шестия месец. Супермоделът отговори и на слуховете за пластични операции, които циркулират в социалните мрежи. Според някои потребители, Джиджи е използвала инжекции с ботокс, за да изглежда по-добре.

Звездата опроверга твърденията и заяви, че я е страх от подобни процедури. „Винаги си мисля, че нещо ще се обърка“. За Хадид гримът е инструмент, който използва за подобряване на естествените си черти. Тя отказва да си прави перманентни вежди или да използва операции за по-добра визия.

„Мисля, че хората прибързват с неща, които остават по лицето им завинаги“, казва тя в Instagram. Джиджи допълва, че се е научила да обича себе си и да се приема такава, каквато е. Все пак, тя също има моменти, в които иска да изглежда по-добре и тогава залага на грима. Но никога не прекалява.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !