Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

От днес СПА комплекс Белчински извор посреща 3 пъти повече гости

отпечатай новината

22.06.2020 10:51 | Видян 4685 пъти

От днес СПА комплекс Белчински извор посреща 3 пъти повече гости

Новата любима дестинация за релакс на 40 минути от София разшири с хотелска част своето еко вилно селище. Новото тяло на бутиковия комплекс предлага 35 двойни, 5 двойни делукс стаи и 8 апартамента в непосредствена близост до СПА центъра.

Освен гарантирано неповторимо СПА преживяване, хотелската част обещава и неустоима гледка към крепостта Цари Мали град на юг и върховете на Витоша планина на север.

Лековитата минерална вода в комплекса е основна притегателна сила за търсещите почивка. СПА център „Гала Плацидия“ посреща гостите си с няколко минерални външни и вътрешни басейни, външни минерални топила с различна температура – от 16 до 41 градуса, хидромасажна билкова вана, финландска, солна и арома сауни, парна баня, леден кът, зона за релакс и много разнообразни СПА процедури за красота и дълголетие.

Комплексът продължава да предлага и настаняване в 14-те си къщи, изградени в различен архитектурен стил и от различни еко материали, сякаш демонстриращи не само похвати, но и епохи в строителството. За любителите на уединението, две от къщите разполагат със самостоятелна термо зона, включваща финландска сауна и парна баня, вътрешно джакузи с минерална вода и възможност за СПА терапии и процедури.

10 от къщите са разположени в еко селище „Белчински извор“, а останалите 2 са подходящи за по-големи компании и семейства.

Ресторантът на комплекса, носещ името „Изворът“, изкушава гостите си с интернационална и българска традиционна кухня от Белчин и района. А в мултифункционалната зала, в непосредствена близост до ресторанта, се провеждат лични и корпоративни събития.

Комплексът предлага множество спортни активности като игрища за футбол, баскетбол, тенис на корт, волейбол и бадминтон, наем на велосипеди, водна гимнастика с инструктор, външен и вътрешен фитнес и много други.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !