Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Кейт с първа официална поява след три месеца изолация

отпечатай новината

25.06.2020 10:49 | Видян 1405 пъти

Кейт с първа официална поява след три месеца изолация

След като прекара три месеца в изолация, Кейт Мидълтън направи първата си кралска поява извън дома си. Херцогинята се беше затворила в имение в Норфолк заедно с принц Уилям и трите им деца – принцовете Луи и Джордж и принцеса Шарлот. Семейството се премести там от двореца Кенсингтън още в средата на март.

Сега Кейт излезе от пределите на имота, за да посети „Fakenham Garden Centre“, облечена в съвсем обикновени дрехи. Тя заложи на синя риза, жилетка, дънки и маратонки. Разбира се, на ръката ѝ присъстваше годежният ѝ пръстен, който в миналото принадлежеше на принцеса Даяна. Херцогинята допълни визията си с емералдови обеци, а косата ѝ беше прибрана на опашка.

По време на визитата си Мидълтън се среща със собствениците на семейния бизнес, който беше затворен за цели седем седмици заради пандемията от коронавирус. С тях тя обсъди новите мерки, които ще бъдат взети, за да се елиминира разпространение на заразата сред работниците.

Кейт сподели със собствениците, че децата ѝ вече си отглеждат домати и прекарват голяма част от карантината в градината на имението в Норфолк. По време на здравната криза, херцозите на Кеймбридж изпълняват част от кралските си задължения онлайн.

Само преди ден обаче принц Уилям и принц Чарлз вече започнаха да вършат задачите си извън дома си. Много хора приеха този ход като знак, че пандемията отслабва и животът най-накрая ще се върне към нормалното.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !