Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Кайли Дженър отпразнува рождения си ден със стил

отпечатай новината

17.08.2020 11:50 | Видян 1242 пъти

Кайли Дженър отпразнува рождения си ден със стил

Кайли Дженър със сигурност знае как да организира шумно парти.

Звездата, която навърши 23 години в понеделник, 10 август, се наслади на тропическо празненство с най-близките си приятели и роднини. Според източник, Дженър е отлетяла до островите Търкс и Кайкос, за да избяга за малко от шумния голям град.

Към нея са се присъединили Клои Кардашян и Кендъл Дженър, както и 2-годишната й дъщеря Сторми. Разбира се, най-добрата приятелка на Кайли – Анастасия Караниколау, също беше сред гостите. Изненадващо или не, 23-годишната милионерка не сподели много снимки и клипчета от празненството, но пък показа прекрасната си рокля и няколко нощни снимки на океана.

Дженър се беше доверила на дизайнера Оливие Рустейн, който е направил бляскава рокля, която очертава всяка една част на тялото. Тоалетът е покрит с бижута, а дължината му стига до малко под кръста. „Най-добрият начин да посрещна 23“, написа Кайли в своята Instagram история, където сподели клипче от плажа.

Вече 2 години Дженър се учи да се грижи и за друг човек освен за себе си. Това е дъщеря ѝ Сторми, която се превърна в приоритет номер едно за бизнес дамата. Малкото момиченце беше заедно с майка си в Търкс и Кайкос, а двете дори споделиха специален момент по залез слънце.

23-годишната риалити звезда сподели снимка, на която тя и Сторми са в еднакви бели рокли и са нагазили в океана, наслаждавайки се на красивата гледка. За да се разбере, че празненството не е случайно, денят завърши и с големи фойерверки, които бяха в чест на Дженър.

Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !