Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Принц Хари и Меган Маркъл с благотворителна инициатива в Ел Ей

отпечатай новината

25.08.2020 15:18 | Видян 1551 пъти

Принц Хари и Меган Маркъл с благотворителна инициатива в Ел Ей

Меган Маркъл и принц Хари продължават с благотворителната инициатива в Америка. Двамата се преместиха в Лос Анджелис в края на март, където съвсем наскоро си закупиха и къща.

Тази седмица херцозите на Съсекс бяха забелязани да раздават ученически пособия на деца в нужда. Новата учебна година в САЩ започва на 1 септември, а част от училищата ще отворят врати, въпреки епидемията от коронавирус. Хари и Меган бяха част от инициативата "Baby2Baby", която освен пособия дарява дрехи и продукти за хигиенна грижа на най-уязвимите групи.

Организацията сподели снимки от събитието, на които се вижда, че Хари и Меган са взели всички предпазни мерки докато радват най-малките. Двамата са с маски и ръкавици, а на един от фотосите Меган подарява ученическа раница на момче. Херцогинята беше облечена с бяла риза, зелени панталони и спортни обувки. Според "Harper's Bazaar", маската й също е със специално послание. Тя е от малка компания, която е собственост на афроамериканци.

Източник близък до двойката казва пред "Harper's Bazaar", че Меган и Хари са били готови да обърнат внимание на всяко дете, което е чакало на опашката. Двойката е работила неуморно и за миг не се е оплакала. Херцозите на Съсекс са разговаряли с всяко семейство и са се интересували от неговите проблеми.

"Благодарим на херцозите на Съсекс за тяхната помощ в даряването на ученически пособия, дрехи, храна, продукти за хигиенна грижа и много други на деца, които имат нужда от тях", пишат от организацията. Това не е първата благотворителна акция, в която Меган и Хари взимат участие. Само няколко дни след като се преместиха в Лос Анджелис те бяха забелязани да доставят храна на болни и възрастни хора, които не бива да излизат по време на пандемията.

Още преди да стане част от кралското семейство, Меган участваше в различни инициативи, с които помагаше на обществото. Що се отнася до принц Хари, той от малък следва примера на майка си - принцеса Даяна, и се опитва да е в услуга на другите.

Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !