Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Хари и Меган подписаха с Neftlix

отпечатай новината

03.09.2020 16:03 | Видян 1274 пъти

Хари и Меган подписаха с Neftlix

Холивудските планове на Меган Маркъл и принц Хари вече са разкрити.

Херцозите на Съсекс са подписали договор с онлайн платформата Neflix, с която ще изпълнят множество проекти. Двойката най-вероятно ще продуцира филми и сериали, включително такива със сценарий, документални ленти и програми за деца. "Нашата цел е да създадем съдържание, което информира, но в същото време дава и надежда", казват Меган и Хари в официално съобщение.

Двамата допълват, че родителството ги е вдъхновило да направят тази крачка и да създадат програма, която е важна за тях. Според двойката, огромният обхват на Neflix ще позволи на бъдещите проекти да повлияе на повече хора. Меган и Хари вече работят по две неща - иновативен документален филм за природата и анимация, която е посветена на жените. Херцозите ще се опитат да дадат повече възможности на афроамериканците както пред камера, така и на екрана.

А дали Меган Маркъл ще се завърне към ролята си на актриса? Засега тя няма такива планове, но тази възможност не е изключена напълно. През изминалия месец принц Хари отново се съюзи с Neflix, за да участва в документалния филм "Rising Phoenix". Проектът разказва историята на атлети от Параолимпийските игри.

Тази тема е добре позната на Хари, който е основател на инициативата "Invicus Games" - спортно събитие, което събира на едно място ранени или болни военни ветерани. През юли принцът и Меган Маркъл се преместиха в Санта Барбара, след като отседнаха за няколко месеца в имението на Тайлър Пери в Бевърли Хилс.

Сделката с Neflix обаче не е единственият проект, с който херцозите на Съсекс се захванаха в Америка. През юни стана ясно, че двамата са подписали и с ораторската агенция "Harry Walker", която ще им осигурява речи за специални събития и форуми.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !