Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Фенове: Кралският поздрав за рождения ден на принц Хари обижда Меган

отпечатай новината

17.09.2020 14:35 | Видян 1866 пъти

Фенове: Кралският поздрав за рождения ден на принц Хари обижда Меган

На 15 септември принц Хари отбеляза своя 36-и рожден ден, но този път по доста по-различен начин. За първа година внукът на кралица Елизабет II няма да празнува в двореца, а ще направи семейна вечеря в новия си дом в Калифорния. През 2020 година Хари вече дори няма кралски титли, след като заедно със съпругата си Меган Маркъл решиха да напуснат Великобритания и да се откажат от ролите си в семейството.

Решението им беше изненада както за феновете, така и за част от членовете на кралската фамилия. Според множество медии на Острова, Хари и Меган са имали обтегнати отношения с принц Уилям и Кейт Мидълтън и това е една от причините те да решат да се преместят. Все пак, двете двойки не са потвърдили или отрекли тези слухове, но последната публикация от Уилям и Кейт може и да наклони везните в едната посока.

За да отбележат рождения ден на Хари, херцозите на Кеймбридж публикуваха снимка, за която мнозина сметнаха, че е скрита обида към съпругата му. На фотоса се вижда как принцовете и Кейт Мидълтън се състезават на лекоатлетическа писта и явно се забавляват доста. Това, което липсваше обаче беше Меган Маркъл. „Пожелаваме много щастлив рожден ден на принц Хари“, написаха херцозите.

Много от феновете веднага посочиха липсата на Меган и заявиха, че това красноречиво говори за разрива в отношенията между двете двойки. Засега Хари няма как да отговори на пожеланието, защото той и съпругата му закриха своя профил в Instagram, след като напуснаха кралския двор.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !