Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Изневери и убийство в новия сезон на 1001 нощи

отпечатай новината

28.05.2009 13:20 | Видян 9852 пъти | Гласували 2

Изневери и убийство в новия сезон на 1001 нощи

Както ви споменахме в миналия брой на СЛАВА, третият и последен сезон на суперсериала 1001 нощи ще бъде изпълнен с драматични обрати и емоционални моменти. Лоши хора ще направят всичко възможно да попречат на щастието на главните и тяхната любов ще бъде поставена на сериозно изпитание.

Ето какво ще се случи в новите епизоди на 1001 нощи, без да издаваме всичко, разбира се:

След като вдигат сватба и Шехерезада прави спонтанен аборт, двамата с Онур се развеждат.  Удрят го на живот, за да забравят. Еда изпраща имейли на Шехерезада от името на преподавателя, но в крайна сметка е разобличена от него. За да го накаже, тя го убива без да й мигне окото, след което я хващат. Шехерезада за малко да се омъжи за друг, а Онур започва да спи с различни жени. В един от последните епизоди Шехерезада си прави тест за бременност. В същия момент при нея внезапно влиза Онур и я пита дали има нещо, но тя така и не му отговаря. Така че, хепи ендът определено е възможен при тях. Ако тя е бременна, това е идеален повод да се съберат. Каан също ще изиграе голяма роля в тяхното сдобряване. Той ще направи всичко възможно да възтържествува любовта им.

Сценарият е доста динамичен и непредвидим и що се отнася до другите герои – Бену и Керем. Тяхната драма също е много голяма. Двамата се скарват. Той се пропива и започва да й изневерява, а тя си прерязва вените. Дали ще бъде спасена, гледайте и ще разберете.

Една от най-положителните героини - Надиде е тежко болна. Ще претърпи тежка операция. Каква е диагнозата и има ли шанс за нея, ще научите почти накрая.

Щастието се усмихва на Фюсюн и Али. Те най-накрая се женят.

След снимките на последния епизод на турската 1001 нощи, артистите се събрали на прощална вечеря, за да отпразнуват 3 годишната си съвместна работа и да отговорят на въпроси на журналисти. На нея едни от тях се пошегували, че от небето ще падне камък, други, че всички ще се преместят да живеят в Саудитска арабия. Трети пък били категорични, че зрителите ще се насладят на прекрасен финал. Самият Онур е заявил, че краят ще бъде хубав.

За връзката си с Шехерезада в реалния живот той бил лаконичен: „Сериалът е едно, личният ни живот е друго. Между двете няма връзка. Ето думите на Бену: „Много чувствен филм. От 3 години сме заедно. Сериала ни е като бебе, което отгледахме. Раздялата е трудна, но всяко хубаво нещо си има край. Трудно си сдържам сълзите. Целият екип много се обичаме. Това никога няма да свърши.“

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !