Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Любовница ли е на принц Уилям тази маркиза на 40?

отпечатай новината

13.06.2024 10:49 | Видян 1879 пъти

Любовница ли е на принц Уилям тази маркиза на 40?

Какво време да бъдеш кралски фанатик...

В историята е имало безброй добре разгласени кралски скандали. В различни моменти действията на британската монархия са доминирали в медийните заглавия и са карали хората да полудяват.

Несъмнено настоящата ситуация е една от най-примамливите. В допълнение към привличането на вниманието на обществеността от януари с историята за чудотворното възстановяване на Кейт Мидълтън от необяснима коремна операция, крал Чарлз също беше шокиран, когато откри, че има рак. Да не говорим за продължаващия скандал около Меган Маркъл и принц Хари.

През повечето други десетилетия основният фокус на медиите би бил върху битката на управляващия монарх с рака. По този начин се казва много, че всички останали теми по същество са били изтласкани на заден план от вихрушката от слухове около Кейт.

Може да се твърди, че кралското семейство е единствено виновно за изключителното внимание, отделено на възстановяването на Кейт. Освен че заяви през януари, че принцесата на Уелс има „планирана коремна процедура“ и че няма да може да се върне на работа до след Великден, дворецът беше толкова пестелив с актуализациите си, че те провокираха подозрение.

Обществеността все още не е запозната с точното състояние, в което се е намирала Кейт, което е наложило операция. Фактът, че Кейт не е била виждана от Коледа до миналата седмица, добави още повече объркването.

Тъй като ако липсата на твърди данни беше нагорещила предположенията до точката на счупване, скандалът около снимката на Кейт с децата й, която беше публикувана в Обединеното кралство на Деня на майката, разтърси нещата толкова много, че теориите на конспирацията привлякоха вниманието на хората по цял свят.

Една от най-широко обсъжданите теории беше, че Кейт и принц Уилям са имали брачни проблеми, които са принудили Кейт да се оттегли от светлината на прожекторите, докато не бъде постигнато решение.

Нямаше да вършим работата си както трябва в момента, ако не подчертахме, че все още няма солидни доказателства в подкрепа на всички слухове, че романтиката на Уилям и Кейт е в беда. Въпреки това темата привлече достатъчно интерес от страна на обществеността, за да докаже, че те са най-малкото доста любопитни.

Централният проблем зад предполагаемия брачен раздор между Уилям и Кейт е подозрението, че Уилям е имал връзка с Роуз Ханбъри, маркизата на Чолмондели.

Говори се, че Роуз и нейният съпруг, Дейвид Роксавидж, 7-мият маркиз на Чолмондели, са били част от социалния кръг на Уилям и Кейт за известно време. Някога винаги заслужаващият доверие вестник Sun се опита да разсее слуховете, че Кейт и Роуз са се скарали, което доведе до значителен брой хора, които вярваха, че причината е аферата на Роуз и Уилям.

И изглежда, че скандалът продължава да пламти, дори след като The Sun разкри гореспоменатите подробности преди около пет години.

На фона на медийната лудост да открият местонахождението на Кейт Мидълтън миналата седмица, многобройни статии бяха написани за Роуз. Някои новинарски сайтове дори бяха изправени пред обвинения в „меко лансиране“ на маркизата, за да подготвят сцената, когато нейната слухова афера с Уилям стана публично достояние.

Естествено, нелепите слухове изглеждат точно това – нелепи. Въпреки това Роуз Ханбъри беше достатъчно обезпокоена, за да излезе от мълчанието си и категорично да отхвърли съществуването на каквато и да е афера.

Съобщава се, че Business Insider се е свързал с адвокатите на Роуз през изминалия уикенд, за да поиска изявление. „Слуховете са напълно неверни“, беше отговорът, който получиха.

Случаят е приключен, поне за момента.

Относно непрекъснатите слухове, които циркулират по отношение на Кейт Мидълтън и принц Уилям, какви са вашите мисли? Моля, СПОДЕЛЕТЕ тази статия със семейството и приятелите и ни кажете какво мислите!

Източник: viral-daily.online

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !