Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Принцовете Хари и Уилям няма да наследят дома на майка си Даяна

отпечатай новината

26.06.2024 15:40 | Видян 839 пъти

Принцовете Хари и Уилям няма да наследят дома на майка си Даяна

Принц Хари и принц Уилям наследиха много от вещите на майка си, когато тя за съжаление загина в автомобилна катастрофа, но има едно нещо, което двамата никога няма да наследят.

Принцеса Даяна загина във фатална катастрофа в Париж на 31 август 1997 г., докато нейният шофьор Анри Пол бягаше от папараците. Гаджето на Анри и Даяна Доди Файед също загина при катастрофата.

Хари и Уилям получиха по-голямата част от състоянието на Даяна от £13 милиона, когато тя почина, както и много от нейните бижута. Братята обаче няма да наследят дома от детството на майка си, Althorp Estate, тъй като вместо това ще бъде предаден на актьор.

Имотът, който е собственост на семейство Спенсър от 1508 г., ще бъде наследен от братовчеда на Хари и Уилям Луис Спенсър, виконт Алторп. Луис е син на брата на Даяна, граф Чарлз Спенсър.

Луис има три по-големи сестри, но той ще бъде този, който ще наследи имението поради системата на аристокрацията за първородство, където титлите се предават на най-голямото момче.

Имението Алторп е мястото, където Даяна е израснала и също така е била положена да почива. Огромното имение отваря врати за посетители всяко лято.

Луис учи в университета в Единбург, преди да започне актьорската си кариера в драматично училище в Чизуик, Лондон. Сега той се представлява от агенция за таланти Tavistock Wood.

Източник каза по-рано пред The ​​Telegraph: „Той е супер личен и тихо се занимава със своите неща. Той е много талантлив актьор и мисля, че ще бъде брилянтен. Ще го харесате. Той е много сдържан и искрен, приличен и мил и висок."

Тъй като Луис трябва един ден да наследи Althorp Estate, 30-годишният вече присъства на срещите на попечителя. По-голямата му сестра Кити Спенсър вече е говорила за чувствата си към Луис, който наследява имота вместо нея.

Тя каза пред списание Town and Country: „Първородството може да бъде трудна тема, защото с времето се променят и нагласите. Израснали сме с разбирането, че Луис трябва да наследи и Луи ще свърши невероятна работа.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !