Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Синът на Анджелина Джоли и Брад Пит приет по спешност в болница след ужасяваща катастрофа

отпечатай новината

30.07.2024 12:01 | Видян 670 пъти

Синът на Анджелина Джоли и Брад Пит приет по спешност в болница след ужасяваща катастрофа

Синът на Анджелина Джоли и Брад Пит Пакс Джоли-Пит е хоспитализиран, след като се съобщава, че е получил нараняване на главата при смразяваща катастрофа.

20-годишното дете на знаменитост е карало електрическия си велосипед в Лос Анджелис, когато го е блъснало в задната част на кола, казаха източници от правоприлагащите органи за TMZ.

Отзовалите се полицаи и парамедици решиха да го откарат по спешност в болницата, след като се оплака от болки в главата и не носеше каска по време на катастрофата.

DailyMail.com се свърза с представители на Пит и Джоли за коментар.

Пакс - който като няколко от другите си братя и сестри е отчужден от известния си баща - според съобщенията е шофирал по булевард Лос Фелиз около 17:00, което го е поставило на редовно претъпканата улица по време на трафика в час пик.

Според източници от органите на реда той се е приближавал до кръстовище, когато е блъснал мотора си в задната част на колата, която вече е спряла на червено.

Съобщава се, че шофьорът на колата е изпълнил задължението си, като е излязъл и е проверил ранения Пакс, преди да пристигнат полицията и парамедиците.

Въпреки че не е ясно къде точно се е блъснал в колата, свидетели на местопроизшествието казаха, че се е оплакал от болка в бедрото и казаха, че изглежда е наранил главата си при катастрофата.

Съобщава се, че първите респонденти са били загрижени, че Пакс може да е получил кръвоизлив в мозъка, така че го откарали по спешност в болница в случай на най-лошото.

По-късно обаче източници казаха на TMZ, че Пакс е в стабилно състояние, след като е бил хоспитализиран, въпреки че пълната степен на нараняванията му все още не е ясна.

Те обаче добавиха, че той може да успее да се прибере в понеделник вечерта, само часове след катастрофата.

През последните месеци Пакс беше забелязан из Лос Анджелис да кара електрически велосипед Talaria Sting R MX4, който струва около 3000 долара, въпреки че не е известно дали това е същият мотор, с който той е катастрофирал.

Последно той беше сниман на кросов мотор на 11 юли.

Трябва да се отбележи, че той не носеше каска, когато беше сниман да кара мотора си на публично място.

Законите на щата Калифорния изискват всички водачи на велосипеди и мотоциклети под 18 години да носят каски, но не е ясно дали типът велосипед, който Пакс е карал по това време, е изисквал да носи каска.

Той, той и майка му Анджелина имаха рядка публична гледка два дни по-късно, когато излязоха за японска храна в популярния суши парк в Западен Холивуд.

Освен Пакс, който беше осиновен от Джоли във Виетнам през 2007 г. на три години, тя и бившият й Брад имат още пет деца: Мадокс, 22; Захара, 19 г.; Шайло, 18 г.; и близнаците Нокс и Вивиен, 16.

Джоли осинови Мадокс в Камбоджа през 2002 г., а по-късно осинови Захара през 2005 г. в Етиопия, докато Шайло, Нокс и Вивиен са техни биологични деца.

По-късно Пит се присъедини към нея при осиновяването на Мадокс и Захара през 2006 г. и Пакс през 2008 г.

Пит и Джоли започнаха да се срещат публично малко след като той и тогавашната му съпруга Дженифър Анистън обявиха развода си през 2005 г.

Костарите на г-н и мисис Смит останаха неженени от години, въпреки че имаха множество осиновени и биологични деца заедно, но се сгодиха през 2012 г. и най-накрая се ожениха през 2014 г.

Актрисата от Maleficent обаче подаде молба за развод през 2016 г. Тя и Пит бяха обявени за законно необвързани през 2019 г.

Двамата A-списъци оттогава са въвлечени в продължаваща битка за развод за активи и попечителство от години.

Централен въпрос изглежда е прословутата конфронтация с частни самолети през 2016 г.

Според доклад на ФБР за инцидента, който беше публикуван през 2022 г., Джоли обвини Пит във физическо нападение след полет до Калифорния през 2016 г.

Тя твърди, че той е бил в нетрезво състояние и че я е хванал за главата и я е разтърсил, а по-късно я е бутнал надолу, като част от конфронтация, за която се твърди, че е свързана с децата им.

Според ФБР Джоли каза, че Пит е казал на децата, че тя „прецаква това семейство“, и тя твърди, че той е ударил четири пъти тавана на самолета.

Тя също така твърди, че в един момент той я е излял с бира и одеяло, под което е била с много деца.

Източник, близък до Пит, по-късно твърди, че той никога не е удрял никое от децата, въпреки че те признаха, че е пил.

Съобщава се, че звездата от „Имало едно време в Холивуд“ е трябвало да бъде наблюдавана от гледачи на децата и терапевт по време на семейни посещения след инцидента със самолета.

Последните признаци на отчуждение между Пит и децата му се появиха през май.

Най-малката му дъщеря Вивиен, която е работила като асистент на Джоли, когато е продуцирала бродуейската музикална адаптация на The Outsiders, посочи името си като Вивиен Джоли в програмата на шоуто - вместо да използва това, което преди беше посочено като нейно име - Вивиен Джоли-Пит - въпреки че не е ясно дали може да го е променила законно.

По-късно същия месец дъщеря му Шайло подаде законова молба да премахне фамилното му име от собственото си име, след като навърши 18 години.

Въпреки това, техническа грешка в процедурата за проверка на миналото на съда доведе до забавяне на изслушването по искането, съобщи People в понеделник.

През ноември 2023 г. Захара извика името си като „Захара Марли Джоли“ на церемонията си по представяне на женската група Alpha Kappa Alpha в колежа Spelman, изтривайки „Пит“ от фамилното си име.

След последния кръг от деца, които изглежда премахнаха името на Пит от своето, беше съобщено, че най-големите момчета Пакс и Мадокс не са използвали името с тире от години, въпреки че не е известно дали са променили имената си законно.

Тъй като Пакс и тримата му най-големи братя и сестри са над 18 години, те не са задължени да имат редовни посещения с Пит, въпреки че малолетните му деца Нокс и Вивиен са.

През май източник, близък до носителя на Оскар, каза пред DailyMail.com, че той се надява да „възобнови“ връзката си с децата си и те твърдяха, че връзката им е „скъсана от развода“.

Източникът също обвини Джоли, че е гарантирала, че децата им имат „ограничено участие“ с баща си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !