Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Три години MAD TV в България

отпечатай новината

27.11.2009 12:00 | Видян 3297 пъти | Гласували 1

Три години MAD TV в България

На 1 декември (вторник) се навършват точно три години, откакто MAD TV започна излъчването си в България. За този кратък период телевизията успя да се позиционира като предпочитания музикален канал на българските меломани,  да организира множество концерти и събития и, не на последно място, активно да подкрепя бългаските музиканти и да подпомага развитието на българския шоу-бизнес.

За да отбележи събитието, MAD ще зарадва зрителите си с множество специални програми през цялата следваща седмица.

Всеки ден от понеделник до петък (30 ноември – 4 декември) от 21:00 ще се излъчва по един от най-добрите концерти, които телевизията е организирала. Стартът ще бъде на 30 ноември с първия Secret Concert, организиран у нас, а именно този на ДесиСлава. Във вторник от 21:00 зрителите ще могат да гледат „тайният концерт” на Графа, а в сряда по същото време – Secret Concert с Анелия.
Щафетата ще поемат концертите, които MAD организира под мотото „Thursday Live Session”. В четвъртък ще се насладим на невероятните Остава, а в петък ще гледаме безупречните изпълнения на живо на Марияна Попова.

И това не е всичко. Точно на 1 декември от 20:00 часа MAD ще излъчи специалното предаване SO FAR SO GOOD, в което в детайли ще се проследят най-интересните моменти от трите години на телевизията в ефир. Зрителите ще могат да видят интересни аспекти от живота в телевизията, както и да си припомнят любими водещи като Рая, Милица и Сашо. В хронологичен ред ще бъдат проследени и всички градиозни събития, на които MAD е бил организатор през годините.

През целия ден на 1 декември във всички емисии MAD NEWS (на всеки кръгъл час) ще се излъчват най-забавните гафове от ефира на телевизията, както и такива зад кадър, които ще бъдат показани за първи път.

Цяла седмица от ефира на телевизията ще се излъчват и поздравления за третия рожден ден от най-големите български и международни музикални звезди.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !