Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Кралев 15-и във втория старт на „Брандс Хеч”

отпечатай новината

19.07.2010 10:40 | Видян 2218 пъти

Кралев 15-и във втория старт на „Брандс  Хеч”

Българският пилот във Формула 2 Пламен Кралев завърши на 15-о място във втория старт на бившето Гран при трасе „Брандс Хеч”, където се провежда 6-я кръг от шампионата.

Пламен имаше труден уикенд на пистата, на която той бе единственият, който никога не е карал на нея. Поради това българинът изпитваше трудности и не успя за завърши първото състезание. Във второто обаче стартира 19-и и финишира на 15-а позиция. Темпото на пилота бе добро и най-бързата му обиколка е само с 1 сек под победителя Филип Енг.

Пилотът бе по-бърз от 14-ия Партива Сурешуарен и бе зад него през по-голямата част от състезанието, но на пистата на практика няма места за изпреварване.

„Това бе най-трудния ми уикенд досега. Пистата е много специфична и завоите са без видимост. За да си бърз на нея, трябва да я познаваш тънкостите й много добре. Научих много за настройките на колата и с всеки изминал кръг разбирам все повече за състезанията с едноместните болид”, коментира Пламен Кралев след финала. Следващото състезание е в Бърно, Чехия, в края на месеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !