Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

130-килограмов финландски хокеист преодоля гравитацията

отпечатай новината

18.08.2010 13:40 | Видян 2609 пъти

130-килограмов финландски хокеист преодоля гравитацията

Масивен турист, почиващ в Слънчев бряг, успя да излъже гравитацията.
Хокеистът Вилл Сюоминан е фен на аероспортовете, но килограмите винаги са били опасна спънка пред спортната му натура – цели 130. За седемте години, от които почива в България, никой не се е съгласил  да направи с него тандемен скок с парашут или да го пусне да скочи с бънджи.
 “Просто си прекалено тежък”, казвали му от спортните клубове и атракционите.

Това лято обаче около курортния комплекс отвори врати вертикалният въздушен тунел “Аеродиум”, който сбъдна мечтата на Вилл за свободен полет.

Въпреки ограничението  клиентът да е в нормата от 20 до 120 кг. инструкторите от “Аеродиум” вдъхновени от Вилл решиха да проведат експеримент и да разбият мита, че тежките не могат да летят. След внимателен инструктаж и подготовка въздушната струя със скорост от 200 км/ч издигна хокеиста без въжета и без парашут. За това помогнаха както професионализмът на опитните инструкторите, така и дисциплинираността на хокеиста.

“Той много внимателно следеше и изпълняваше указанията на инструкторите и беше наясно, че най-страшното, което може да му се случи е просто да не се отлепи от земята”, каза Теодор Саралиев, управител на “Аеродиум”. 

За да благодари за преживяването, Вилл купи карта с 22 минути време за летене на приятеля си - българин работещ в бар в Слънчев бряг, който бил главният виновник за сбъдването на мечтата на хокеиста да полети.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !