Спецакция в Минерални бани,...

Спецакция се провежда в курортното селище Минерални бани...

Бях на най-тъпото място, не аз...

Оказах се на грешното място в грешното време. Накрая на...

МИЛЕНА И ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ С ОБЩ КОНЦЕРТ НА 11 НОЕМВРИ

отпечатай новината

08.11.2010 17:00 | Видян 2993 пъти

МИЛЕНА И ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ С ОБЩ КОНЦЕРТ НА 11 НОЕМВРИ

МИЛЕНА и ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ ще излязат на една сцена този Четвъртък - 11 ноември! Общият лайв на двете култови за българския рок имена ще се състои в столичния клуб Строежа, където обновената сцена и Джак Даниелс предлагат цели 9 концерта този месец.

МИЛЕНА в момента преполовява своята клубна обиколка, като освен концерта в Строежа, й остават гостувания във Велико Търново на 12 ноември (клуб Melon) и във Варна на 13 ноември (O'Neills Irish Pub). Милена и този път е в компанията на китариста и изпълнител Данчо Лазаров, с който двамата представят един много специален акустичен сет, включващ песни като "Ха-ха", "Охолен живот", "Месо", "Неам нерви", "Ала-Бала", "Така", "Ад", "Сън", "Защо?", "Истина", "Робърт", както и емблематични кавър изпълнения.

ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ пък, познати доскаро като акустично китарно трио, ще се появят в 5-членен състав. Освен Ния, Малък Тошо и Голям Тошо, към състава на барабани се присъединява стоящият на чело на Рок Бар FANS Георги Витанов-Геша, а на баса се включва всеизвестният Димитър Ковачев - Фънки! Сред цветущите изпълнения на ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ в Строежа този Четвъртък се очакват “Кой бъзикна баба ми по пъпа”, “А язе се фръцнах”, "Крали Марко", "Ракийчице", "Мастика", “Ние сме педерасти”, "Свети Георги" и мн. други.

Билети за убийствената комбинация МИЛЕНА и ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ вече се разпространяват в партньорската мрежа на Ticketstream.bg - клуб Строежа, магазините на Офис 1, М-Тел, Техномаркет, На Тъмно, Ориндж, Мултирама. В момента възможността да присъствате на шоуто възлиза на 8 лв. на предварителна продажба и 10 лв. на място в деня на концерта. На фона на достъпната цена и ограничението от 300 души, което е практика Строежа да налага, се препоръчва своевременното закупуване на билети!

Във вечерта на събитието, 11 ноември, клуб Строежа ще отвори врати в 20:00 ч., а самото начало на концертната част е предвидено за 21:30 ч., когато първа на сцената ще се появи МИЛЕНА!

Останалите концерти в Строежа до края на месец Ноември:

14 ноември (неделя) – Surmata Harry’s Coptor Mix – вход свободен
18 ноември (четвъртък) – Popa Sapka (Romania) – 8 /10 лв. (Ticketstream.bg)
21 ноември (неделя) – Casual Threesome (Rock’N’Roll Live Night) – вход свободен
25 ноември (четвъртък) – The Pomorians & Geoff Lagadec (Jaya The Cat) – 8 /10 лв. (Ticketstream.bg)
28 ноември (неделя) – Мерудия & Ndoe & Sensei – вход свободен
29 ноември (понеделник) – Seattle Night 23 –10 лв. (Ticketstream.bg)

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !