Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Две сексбомби в новия клип на Ерик

отпечатай новината

18.02.2011 15:20 | Видян 4672 пъти

Две сексбомби в новия клип на Ерик

Ерик покани две от носителките на титлата „Мис силикон” Гергана Райчевска и Йоана Христова да му партнират в клипа към песента „Огнена брюнетка”. От днес видеото се върти в ефира на Фен ТВ.

Талантливият изпълнител на Diapason Records сам избра атрактивните дами да участват в снимките. Те показват отлични артистични и танцови умения, облечени в много секси тоалети. „Мисля, че направих най-правилния избор като поканих Гери и Йоана да вземат участие в клипа. Те са изкусително красиви и напълно отговарят на посланието на песента. Способни са да провокират фантазията на всеки мъж, както провокираха и моята. Винаги се старая да включвам известни и на традицията.”, споделя Ерик.

Във видеото към „Огнена брюнетка” гласовитият певец сменя четири различни и нестандартни визии. Стайлингът и прическите му отново са дело на изпитания тандем Маури и Вили – Regina. За грима се погрижи Аделина, а  режисьор на клипа, който е направен изцяло с компютърна анимация, е Ненчо Касъмов.

„Огнена брюнетка” е авторска композиция по музика на Румен Илиев, аранжимент на Пламен Велинов, а текстът е дело на младия Веселин Веселинов. Песента ще е водеща и във втория албум на Ерик, който ще се появи на пазара до седмица.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !