Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Дуетът The Nextmen в отворена дискусия с гостите на Reel Feel

отпечатай новината

23.03.2011 12:00 | Видян 5368 пъти

Дуетът The Nextmen в отворена дискусия с гостите на Reel Feel

На 26-и март гости на традиционните месечни вечери REEL FEEL в SOFIA LIVE CLUB са англиийското дуо THE NEXTMEN в комплект с небезизвестния MC WRECK, които заеднои поотделноса синоним за качествена музика в стиловете дъбстеп, денсхол, реге, хип-хоп, поп, рок, ембиънт и най-вече в стила „парти”. 

От 20 часа двамата продуценти и диджеи зад името The Nextmen - Брад Балу и Дом Сърч - ще участват в обичайнaтa откритa дискусия, която Reel Feel организира с гостите си преди всяко събитие, и ще бъдат на разположение да оговарят на въпроси от всеки желаещ да разбере нещо лично от тях. Веднага след това, за да подгравя подобаващо обстановката за взривяващото им изпълнение, зад пултовете ще застане DJ Tokkah, a през цялата вечер за специалното визуално оформление на партито грижа ще имат професионалистите от “Компот Колектив” (Compote Collective).

The Nextmen са известни не само с музиката, която продуцират, но и с подкастовете, както и диджей сетовете си, като в световен мащаб се радват на огромен клубен и фестивален успех. Тъй като забавлението обещава да е голямо, а танците неизбежни, през цялата вечер Агент 38 ще има грижата да открие на изявение танцьори с най-впечатляващите движения, за да ги хване буквално в крачка и да им връчи специални награди – уникални 4 тениски, изработени с щампи единствено и само за партито с The Nextmen. В съботната софийска нощ това обещава да е най-добрият избор за добро изкарване, така че всеки с желание за голяма усмивка и приятен спомен е добре дошъл.

Повече за събитията Reel Feel, видео, аудио и галерии от вечерите в Sofia Live Club, както и актуални новини, ревюта и миксове от по-интересния музикален свят може да намерите в сайта www.reelfeel.bg. Не пропускайте да следите за актуална информация във фейсбук страницата на Reel Feel, както и в Twitter профила twitter.com/reel_feel.

За западната част на света, да не си чувал за The Nextmen е като да си живял в цепнатината на каньон. За световната фестивална и клубна музикална сцена те са гарант за приповдигнато настроение, вибрации и звуци, от които стъпалата трудно се задържат на повърхността. Именно това им качество през годините ги вкарва в продуцирането на музика за групи като Public Enemy, Blackalicious, The Pharcyde и Morcheebа, както и в колаборации с вокалиста на Fat Freddy’s Drop – Dallas, Zarif, Alice Russell, Dynamite MC и LSK от Faithless с издадени общо 4 албума, последния от които „Join The Dots” от 2009 година.

Brad Baloo и Dom Search от Кембридж, които вече дълги години се подвизават в Лондон, не спират да радват феновете си с албуми, сингли, ремикси, подкасти (които винаги се чакат с нетърпение), DJ сетове и лайв изпълнения, като във всяко едно от тези им дела стиловите ограничения са неприемливи. За The Nextmen важен е добрият и заразителен електронен груув. На преден план стои връзката с музиката, която харесват, независимо дали това е денсхол, д’н’б, дъбстеп, реге, хип-хоп, соул, фънк, UK фъни, инди, ембиънт, поп – с майсторски умения и 4 търнтейбъла за тях всичко е възможно.

Това се усеща и в албумите и колаборациите им с различни изпълнители. В “This Was Supposed To Be Future” се чуват гласовете на Sway, вокалиста на Fat Freddy’s Drop – Dallas, Zarif, Alice Russell, Dynamite MC, Demolition Man и LSK от Faithless. Четвъртият им студиен албум „Join The Dots” (2009) пък се издава от Universal и е вдъхновен от експлозивните им DJ сетове, които вече 12 години продължават да поддържат и засилват световната им парти слава.
Парти славата им ще се пренесе и в София на 26-и март, когато Reel Feel ще ги посрещне в Sofia Live Club, където заразителните музикални вибрации ще са гарантирани.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !