Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Български топмодел стана звезда в Азия

отпечатай новината

24.05.2011 15:20 | Видян 3429 пъти

Български топмодел стана звезда в Азия

Организаторите на на едни от най-големите конкурси за красота и лично селекционерът на топмодели – г-н Лий, поканиха за трети пореден път българския топмодел Ивелина Стефанова за рекламни снимки в Китай.  Само преди година нашето момиче за първи път се яви на конкурс там, заедно с представителки на още 65 държави и си спомня как тогава никой не разпознавал българките.

Сега  образът на Ивелина не слиза от билбордовете в страната и в нейно лице различават един от най-перспективните модели на Азия. Госпожица Стефанова направила силно впечатление най-напред на модните фотографи с невероятно дългите си крака и перфектни манекенски форми, а селекционерът бил впечатлен и от професионалното поведение на 19-годишното момиче както пред камерата, така и извън снимачната площадка.

За последната година Ивелина Стефанова пътува три пъти в Китай и вече има няколко сериозни предложения за дълготрайни ангажименти на азиатския континент. Въпреки обащаващата звездна кариера обаче, българката не е сигурна, че е готова за толкова голяма промяна.

„Това е невероятен шанс да сбъдна една своя мечта и аз го оценявам, но в същото време означава да загърбя други амбиции”, сподели топмоделът при прибирането си в родината и уточни, че все още иска да продължи висшето си образование, а и първите й дебюти в киното със сериала „Стъклен дом” я накарали да се замисли за нови хоризонти за професионално развитие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !