Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

ПОБЕДА ЗА ЛЮБОМИР ГЕДЖЕВ НА "PANKRATION MMA" В РУСИЯ

отпечатай новината

31.05.2011 13:00 | Видян 4873 пъти

ПОБЕДА ЗА ЛЮБОМИР ГЕДЖЕВ НА

Със съдействието на Българската Федерация по Смесени Бойни Изкуства с Президент Христо Христов, двама български бойци получиха покани да участват в популярното в Русия състезание. Дебютантът Тодор Желязков и Изпълнителният Директор на клуб „ Real Pain” Любомир Геджев премериха сили с руските бойци Андрей Корешков и Алексей Шаполов.

Въпреки, че Желязков записа загуба от Корешков, българинът направи изключителен дебют. След силното начало на мача в което Тодор направи нокдаун на своя противник, опитът на руснака си пролича и мачът завърши в негова полза.

С атрактивна победа се завърна Шампионът ни от WFC Любомир Геджев. Той се изправи срещу руския боец Алексей Шаполов. Срещата завърши само за минута и тридесет секунди, тъй като Геджев приложи армбар на руснака още в първи рунд.

Освен с бързата си победа Геждев впечатли руснаците и със Семинара по Граплинг, който проведе. Ден по рано българинът показа излкючителна техника и умения на специлано организиран семинар, които с лекота приложи на последвалия му мач.

След успешното представяне за Геджев не предстои почивка. На 25 Юни клуб “Real Pain” съвместно с “Калояновата крепост” в Арбанаси ще предложат на зрителите поредния турнир от веригата „Real Pain Challenge".

Състезанието носи провокативното име „Битката за крепостта” и обещава зрелищни и динамични срещи, поднесени на публиката с атрактивно светлинно шоу и специални музикални ефекти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !