Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

ДРАГАНА МИРКОВИЧ: ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА ЗАЖИВЕЯ В ЗАМЪК

отпечатай новината

10.06.2011 13:03 | Видян 15313 пъти | Гласували 1

ДРАГАНА МИРКОВИЧ: ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА ЗАЖИВЕЯ В ЗАМЪК

Сръбската фолк легенда Драгана Миркович ще изнесе голям съвместен концерт заедно със своята колежка Весна Змиянац на 16 юни в първа зала на НДК. Изпълнителката на Placi zemljo и Sve bih dala da si tu обещава да изпее на живо още много мега хитове, които българските й фенове очакват с нетърпение. 43-годишната звезда ще бъде подкрепена на сцената от голям бенд, а за нейната част от програмата и сценичния й облик ще се погрижи професионален сценарен екип. Тя пристига в България по покана на ART-BG. Неотдавна собствената й телевизия DM SAT се нареди след най-гледаните медии в бивша Югославия.

Какви са очакванията Ви от българската публика?
От години очаквам първия си голям концерт в България и изключително много се вълнувам, защото публиката във вашата страна е страшно емоционална и истински се раздава.

Вярно ли е, че сте си купили замък?
Да, през миналата година заедно със съпруга ми Тони Биелица купихме двореца Ебенфурт в близост до Виена. С голямо нетърпение чакам заедно с цялото си семейство да заживеем във великолепния дом. За съжаление това ще стане едва след три-четири години, тъй като предстои доста дълго време реновиране на цялата сграда. Едното крило вече  е готово. До края на 2011 предвиждаме да заменим всички прозорци, които са общо 235. Стремим се да изпипаме всички детайли, за да запазим автентичния стил на двореца. За целият ремонт се консултираме с австрийското министерство на културата, тъй като обекта е под национална защита.

Колко стаи има в двореца и колко ще ви излезе ремонта?
Не съм ги броила, но са доста. Освен това има големи салони, които се помещават в цяло крило. На единия етаж, на който планираме да живеем, има бална зала. Имаме идея първия етаж да го направим на музей и да го отворим за посетители и ученически екскурзии, но без да събираме пари за вход. Необходимо е да се реновират и изображенията из целия дворец и затова сме наели реставратори и художници. Относно сумата за ремонта, не обичам да говоря за пари, а и искренно да ви кажа, не знам колко ще ни струва. Ще имаме и финансова помощ от правителството на Австрия, тъй като замъка е национално културно наследство.

От къде ви хрумна идеята да купите Ебенфурт?
Това беше идея на съпруга ми. И в най-смелите си мечти не съм предполагала, че ще бъда стопанка на дворец. Когато Тони ми призна плановете си, му казах, че това е една лоша шега. Преди да го купим, разгледахме и други дворци, но когато влязох в Ебенфурт, си казах, че това е моето място. Взехме го от австрийка, която има две дъщери и ми стана много добра приятелка. Истината е, че живота ми е като приказка. Като съпруга, майка и певица твърдя, че парите не са гаранция за щастие. Финикийските знаци никога не са ме интересували. Имах прекрасна къща в Белград, кола Порше, бях най-популярната певица в Сърбия, но не бях щастлива. Липсваше ми семейството. Сега го имам и се чувствам прекрасно.

Клюкарските издания често пишат, че съпруга ви прави огромни и много скъпи подаръци? Вярно ли е това?
Мисля че това е малко пресилено. А и жълтите издания обичат да преувеличават. Благодаря на бог, че имам до себе си такъв успешен човек като Тони, който много ме обича. Хубавото при него е, че с повод и без повод, прави страхотни комплименти, защото е джентълмен. За петата годишнина от брака ни, ми подари диамантена огърлица със сапфири и бяло злато.

А вие какво му подарявате?
Много ми е трудно да му подаря подарък. Накити не носи, дори часовници. Часовник слага на ръката веднъж на шест месеца. Кола не мога да му подаря. Всичко, което обича вече си го е купил. Най-големият подарък за Тони е да съм усмихната, весела и позитивна и по-често да съм край него.

Планирате ли нов албум и активна концертна дейност?
Дълго турне не планирам. Имам своите участия и според мен е нормално на сцената да се изявява новата генерация певци. Записвам нови песни, и когато дойде времето за албум, ще издам. Предпочитам да се срещам с феновете си в концертните зали, тъй като живия контакт с публиката е най-хубавото нещо в нашата работа.

Коя е последната ви песен?
Песента се казва Единствен. Тя е балада и е посветена на моят съпруг. Към този мой сингъл снимах и клип, а интересното е, че в него участие взеха моите прекрасни деца Марко и Мануела. Искахме цялото семейство да поднесем своебразен подарък на Тони.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !