Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Лили Иванова с гроб за 14 бона

отпечатай новината

28.11.2011 16:00 | Видян 3354 пъти

Лили Иванова с гроб за 14 бона

Лили Иванова остана без гроб . Сега единствено без гроб на стари години. Тя е една от Клиентките на частните гробища в Бояна, които може да се окажат жертви на крупна измама.

Примата реши приживе да се подсигури и плати солидна сума, за да си закупи място, където да бъде положена след смъртта си. Според запознати,  звездата платила 14 бона за своето последно легло.

От 4 октомври обаче "Бояна парк София" е под разпореждането на банка ДСК, където е заложено и цялото имущество на частните гробища, които фалираха. Сега единствено банката може да реши как да се разпореди с предварително  запазените и предплатени гробни места.

Самата Лили Иванова не обича да се шуми около решението и да си купи гроб приживе.
Тя бе подведена покрай десетките други знаменитости, бизнесмени и депутати, които също решиха да се обзаведат с гробни места за себе си и роднините. Сред потърпевшите е и Младен Мутафчийски.

Той е платил 56 хиляди лева за общо 4 гроба в "Бояна". Малко по-късно построи помпозна гробница за 130 хиляди лева според някои оценки, а според неговите думи за малко над 20 000 лв.

Точно до нея са и останалите места за семейството му, както е според  желанието му - всички да бъдат погребани на едно място.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !