Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Лили с легло за 30 бона

отпечатай новината

01.12.2011 12:45 | Видян 2604 пъти

Лили с легло за 30 бона

Лили Иванова развърза кесията и реши да се поглези със скъп коледен подарък.Звездата си купи легло по поръчка за рекордната сума от 30 хиляди лева, научи "Всеки ден". Работещи в луксозен столичен магазин за мебели издават, че певицата си е поръчала  най-скъпата спалня, копие на кревата, в който спи английската кралица Елизабет Втора.

Спалнята е от чиста дървесина - скъп махагон екстра качество. Матракът е вграден, а съдържанието му е супер модерен и лек материал, получен от чист памук и пресована камилска вълна. Покритието пък е
сто процента естествена коприна обработена така, че да задържа чаршафите.

Моделът на леглото й също е уникален и певицата се сдобила с него от снимка в английско списание за интериор, което било допуснато в спалнята на Елизабет Втора. Лили Иванова заявила на френските дизайнери, че иска съвсем същото легло с размери 2 на 2,40 метра.

„Това е по-голямо от цялата ми стая. Чудно как ще спи сама жена в него", дивят се продавачките в мебелната фирма. За капак Лили пожелава махагонът да бъде избелен по някакъв начин, а не да се запазва оригиналния му цвят. Естрадната прима е известна с манията си за чистота и всичко в дома й е чисто бяло. Единственото неудобство за звездата е, че леглото няма да е готово за Коледа. Тя ще го получи едва в края на март, защото изработката му е ръчна и отнема доста време.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !