Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Суперкамионът Apocalypse е с 850 к.с....

Базираната във Флорида компания Apocalypse Manufacturing...

Фъргюсън се сети да похвали Бербатов

отпечатай новината

27.12.2011 10:30 | Видян 1768 пъти

Фъргюсън се сети да похвали Бербатов

„Както казах преди няколко седмици, някой щеше да пострада“, това заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън след успеха с 5:0 над Уигън.

Димитър Бербатов вкара хеттрик при разгромния успех от 18-ия кръг във Висшата лига. По едно попадение добавиха Антонио Валенсия и Парк Джи Сунг.

Шотландският спец похвали българина за отличното му представяне: „Това беше подходящия мач за него. Имах нужда от неговата височина при статичните положения на съперника. А той доказа своята тежест с хеттрик. Много се радваме за него, а това помага и за самочувствието ни.“

„Димитър нямаше късмет с мачовете като титуляр от началото на сезона, тъй като имах на разположение Уелбек, Рууни и Ернандес. Така че много съм щастлив за Бербатов“, добави сър Алекс.

Мениджърът на Червените дяволи коментира, че отборът се намира отново в добрата си форма и започва да създава опасности за противника.

„Ако сме лидери на Нова година или пък сме с равни точки със Сити на върха, ще бъда много щастлив“, завърши сър Алекс Фъргюсън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !