Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Валери: Не искам да взимам детето от Алисия

отпечатай новината

12.03.2012 15:30 | Видян 3860 пъти

Валери: Не искам да взимам детето от Алисия

Насрещна искова молба от името на сина си Валери Божинов Втори е направила пред българския съд Ася Дойчева, известна като Алисия СРЕЩУ своя бивш – таткото Валери Божинов.

В нея, както показа по Нова Мартин Карбовски, екс футболната съпруга изброява 70 000 евро месечен доход, а не 1500, и 3 коли за общо 400 000 евро, които имал горнооряховецът. В същото време Алисия декларира 2000 лева месечен доход.

Пред тв водещия, който е душеприказчик на новата му половинка Николета, Божинов не опроверга нито една от тези информации. Той обаче подчерта: "Аз съм чист пред себе си и пред всички".

Така се опита да опровергае съмненията, изразени от журналиста, че от казуса могат да се заинтересуват и данъчните. Известно е, че НАП направи няколко не само ефектни, но и ефективни за хазната акции, с които събра милиони от известни певци и футболисти.

Божинов не потвърди и други изразени от Карбовски съмнения. Те са свързани със съдбата на първородния син на футболиста. "Не искам родителските права от Ася Дойчева. А само да виждам детето си, когато мога и когато трябва. Не съм завел дело, за да вземам детето от нея", изповяда се Божинов.

Той разкри още, че второто му дете се очаква да се появи на бял свят на 15 април. Двамата с майката Николета Лозанова вече броят дните до рождането на бебето, което по информация на родителите трябва да бъде момиче.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !